Ciorba de pui a la greque

de divainbucatarie in Ciorbe, 8 Apr 2011 | 6437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa mare
  • 2- 3 morcovi
  • 1 gulie
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 oua batute
  • 170 ml lapte
  • sucul de la 1 lamaie
  • 5 linguri orez fiert
  • 120 g smantana
  • 2,5 l apa
  • cateva fire de leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la greque:

Pentru inceput punem puiul la fiert in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba in clocot aproximativ 5 minute, apoi punem zarzavatul taiat in cuburi mai mari.
Cand acestea s-au fiert strecuram supa. Dregem supa cu ouale batute cu smantana, adaugam laptele si sucul de lamaie, orezul fiert si puiul taiat in bucati mai mici. Potrivim de sare, gustam sa vedem daca mai e nevoie de suc de lamaie, punem leusteanul verde si fierbem inca 5 minute.
O servim fierbinte, cu patrunjel verde presarat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la greque" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec